Підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив» театру танцю «Київські барви»

«Веселі та щасливі ми – діти України» – девіз відео концерту театру танцю «Київські барви» Будинку дитячої творчості Шевченківського району міста Києва, художній керівник Світлана Музика.

Година концерту пролетіла як одна мить. Багато красивих дітей, одягнутих в різнобарвні костюми подарували свою хореографічну майстерність глядачам соціальних мереж. У свою чергу глядачі отримали потужну дитячу енергетику та заряд позитивних емоцій на довгий час!

Завдяки таланту та праці дітей, ентузіазму керівника та батьків колектив постійно знаходиться в пошуку нових креативних ідей номерів, удосконалюється виконавська майстерність і сценічний досвід.

Навіть коли виступали найменші учасники колективу – все пройшло на гарному рівні, злагоджено, виважено, ці малюки поводяться на сцені з упевненістю із щирою радістю на обличчях.

Відчувається, що всі танці та костюми створені з великою любов’ю до своєї справи і з душею, вкладеною в нескінченний творчий пошук Світлани Петрівни.

 

Клопотання щодо підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив» театру танцю «Київські барви» членами міської оглядової комісії Департаменту освіти і науки підписано!