Свято, що гартує покоління

17 травня 2016 року педагоги та вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва підготували та провели в Київському міському шпиталі для Ветеранів Великої Вітчизняної війни для ветеранів війни і праці, дітей війни, учасників бойових дій святковий концерт, присвячений Дню Перемоги від нацистських загарбників та Дню Києва і столиці, а також облаштували виставку творчих робіт, яка буде ще довго нагадувати про любов і шану дітей та молоді до ветеранів, людей похилого віку.

Дуже мало залишилось тих людей, завдяки яким ми живимо під мирним небом України, що подарували нам право навчатися, трудитися і творити.

Учасникам концерту не хотілось п розлучатися з ветеранами, захисниками Батьківщини різних поколінь, а довше залишатися з ними, вдивлятися в їхні добрі, світлі обличчя, бачити усміхнені очі, сповнені любові й тепла! І запам’ятати їхній світлий образ і все, що вони зробили для прийдешніх поколінь Керівництво шпиталю та ветерани висловили щиру вдячність дирекції Будинку дитячої творчості, керівникам та вихованцям творчих об’єднань за змістовний та гарний концерт.