Районний семінар для педагогів-організаторів навчальних закладів Шевченківського району м. Києва

23 листопада  2015 року,  Будинок дитячої творчості  Шевченківського району м. Києва  (вул. Щербакова, 18)  в Районному інформаційному центрі «Бібліотека імені М. Костомарова»(вул. Щербакова, 51-В) підготував та провів семінар для педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району семінар на тему: «Енергоощадні технології. Що може для цього зробити кожен?» З цього питання перед педагогами-організаторами виступили: координатор освітньо-виховного напрямку Всеукраїнської екологічної ліги Данилюк Наталія Володимирівна та  головний спеціаліст  відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Шевченківської районної в м. Києві  державної адміністрації Арсенюк Тетяна Андріївна.

  

Також для  педагогів-організаторів керівниками гуртків «Креативне рукоділля» (Лукіна К.В.) та «Виготовлення сувенірів» (Юрченко Н.О.) Будинку дитячої творчості були проведенні майстер-класи  по оздобленню глядацьких зал, класів, рекреацій до Новорічних та Різдвяних свят.

 Перед присутніми  виступила завідуюча Районним інформаційному центром (Бібліотекою імені М. Костомарова) Пескова Ліна Яківна, яка надала їм методичну допомогу по підготовці та проведенню Новорічних та Різдвяних свят.

 Завідуюча організаційно-масовим відділом Будинку дитячої творчості  Котеля Тамара Мефодіївна зробила ґрунтовний аналіз заходів по підготовці та проведенню районних інтелектуальних ігор для дітей та учнівської молоді «Юніор-2015» та «Інтелект-турнір-2015», вручила подяки учасникам ігор та  цінні подарунки переможцям.  

Проінформувала педагогів-організаторів про проведення районних конкурсів: «Новорічної іграшки», конкурсу дитячої та юнацької творчості «Не владний над подвигом час» та міського конкурсу художньої вишивки, присвяченої 25-річчю Незалежності України.