Майстер - класи для дітей біженців

С перших днів анексії Криму та військових подій на Сході України педагоги та вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району   м. Києва (директор – відмінник освіти України Манчак Л.Л.)  постійно проводять для дітей  вимушених  переселенців із Криму та Сходу України різноманітні майтер-класи, благодійні акції, виставки, концерти, аукціони, свята.05 вересня 2015 року на спортивно-оздоровчому комплексі заводу «АТЕК» педагоги Будинку дитячої творчості, керівники гуртків: «Райдуга» (Недуха Т.А.), «Виготовлення сувенірів» (Юрченко Н.О.), образотвочого мистецтва (Ярмолинська Г.С.), гуртка з паперопластики (Чиргикало Н.М.)  взяли участь у фестивалі «Родинне коло України» та провели майстер-класи для дітей переселенців із Криму та Сходу України, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з Будинків сімейного типу, яке проводила Всеукраїнська громадська організація у справах вимушених переселенців (голова організації Єрмішина О.В.) спільно з Видавничим домом, Всеукраїнською газетою «Справи сімейні».

З великим задоволенням діти взяли участь у майстер-класах по виготовленню виробів з паперопластики, пластелину, робили сувеніри, листівки та обереги. Це були не просто майстер-класи по виготовленню сувенірів та поробок, а впершу чергу тепле та  щире спілкування з дітьми, які потребують посиленої уваги, доброго та чуйного ставлення до себе. Це був чудовий подарунок педагогів Будинку дитячої творчості для дітей до початку нового навчального року.

Діти, що були присутні на святі надовго запамятають цю зустріч з прекрасними педагогами БДТ, їхню щирість та відкритість.