Cвято «Запрошуємо в коло друзів»

   048.jpg - 2.50 MB    фото

13 вересня  2013 року  в нашому Будинку дитячої творчості  Шевченківського району, що знаходиться по вул.Щербакова, 18 відбулося свято «Запрошуємо в коло друзів» з нагоди початку нового навчального року, в якому взяли участь вихованці творчих об'єднань , батьки, педагоги, гості. Свято пройшло цікаво і весело, навкруги  панувала атосфера любові й доброти. 

У кожному кабінеті були влаштовані виставки дитячих робіт вихованців Будинку дитячої творчості «У вінок Кобзареві»,  присвячені 200-річчю від дня народження  Тараса Григоровича Шевченка.

У концертній програмі лунали пісні про Україну та  рідний край у виконанні вихованців вокально-танцювального ансамблю «Гармонія», керівник Лариса Краюхіна. Запальні танці  Зразкового художнього колективу Театру танцю «Київські барви», керівник Світлана Музика,  підняли настрій всім присутнім на святі. Від батьківського комітету з привітанням виступила Бородійчук Наталія Михайлівна.

В ролі казкових ведучих Мальвіни і Буратіно дебютували гуртківці дитячого театру «Авангард», керівник Тетяна Боярська,  які познайомили всіх присутніх з розмаїттям гуртків та їх керівниками, які розпочали свою роботу 01 вересня 2013 року майстер-класами та театралізовано-ігровою програмою на головній вулиці міста, Хрещатику.

Після святкового концерту, всі бажаючі мали можливість взяти участь у майстер-класах, які провели керівники гуртків декоративно-прикладних напрямів  в навчальних кабінетах Будинку дитячої творчості.