22 травня 2013 Концерт в Київському міському шпиталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни з нагоди святкування Дня столиці - Дня Києва.

 

22 травня 2013 року Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва організував та провів святковий концерт в Київському міському шпиталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни з нагоди святкування Дня столиці - Дня Києва .

Згадуючи День Перемоги, віддаючи шану та повагу ветеранам в концерті прозвучали пісні та вірші часів Великої Вітчизняної війни, хореографічні композиції на військову тематику, сучасні патріотичні пісні та танці. 

Радо  та тепло приймали ветерани виступи вокально-танцювального ансамблю «Гармонія», художній керівник Краюхіна Л.А., Зразкового художнього колективу  театр танцю «Київські барви»,  художній керівник   Музика С.П.,хореографічних студій «Креатив» та «Літо», художні керівники Ірина Писаренко, Владислав Штефко та Целік Світлана. Ведучими концерту були вихованці гуртка  «Молодіжний клуб», керівник  Котеля Т.М.

Керівництво шпиталю та ветерани були дуже вдячні дирекції Будинку дитячої творчості, керівникам та вихованцям гуртків за змістовний та гарний концерт. Докладніше фото