Казкотарапія від Олесі Лужецької.

Казкотарапія від Олесі Лужецької.

16 вересня 2021 року відбулася зустріч вихованців гуртка "Молодіжний клуб" (учнів 5-А та 7-Б класів гімназії #172 "Нивки") з відомою українською письменницею, поетесою, тренером по відносинам, автором Всеукраїнського проєкту "Мандрівка Миру" Олесею Лужецькою.

 Під час зустрічі Леся Лужецька презентувала свою книгу "Чимчикун. Історії Країни НаДобраніч", де головний герой Чимчикун - Посол Миру, прагне змінити себе, зробити світ довкола добрішим і прекрасним.

Вихованці гуртка мали можливість через знайомство з книгою розібратися в собі, своїх стосунках з батьками та однолітками, шукали відповіді на питання: Що потрібно для того, щоб змінитися самому? Як налагодити стосунки з батьками, однолітками? Від цієї зустрічі отримали задоволення і діти, і дорослі.

Дякуємо щиро Одесі Лужецькій, за таку змістовну і теплу зустріч. Сподіваємось, що ми ще не раз зберемося на такі зустрічі, в затишній бібліотеці #135 (завідуюча Бочкалова Ірина Петрівна), висловлюємо подяку працівникам бібліотеки за можливість провести цю зустріч.