«Workshop від колег» для освітян школи інтерактивного навчання з проблеми «Синтезу мистецтв у викладанні літератури».

 

#ДепартаментосвітиінаукиКиєва

#WorkshopвідколегБДТ

20 жовтня 2020 року відбувся онлайн захід в рамках проекту Будинку дитячої творчості Шевченківського району м.Києва - «Workshop від колег» для освітян школи інтерактивного навчання з проблеми «Синтезу мистецтв у викладанні літератури».

До онлайн участі залучилися 37 зареєстрованих слухачів - це педагоги-філологи (вчителі української мови та літератури, вчителі зарубіжної літератури та національних меншин), керівники літературно-мистецьких об`єднань, поети, художники м. Києва та всі охочі.

Організатори: Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва та КВНЗ «ВАНО» м. Вінниця.

Захід відбувся на базі бібліотеки №135 ЦБС Шевченківського р-ну м. Києва.

До участі у онлайн заході були запрошені гості: Майданович Т.В. – поетеса, волонтер, член Національної спілки письменників України та Нікітін Ю.Є. – український художник, живописець, іконописець, художник театру та кіно, автор техніки живопису на шкірі, учасник 30-ти персональних та збірних арт-проєктів.

Протягом чотирьох годин відбувалось онлайн спілкування всіх учасників заходу, що відтворювали та обговорювали тему: «Бачення світу через призму мистецтв».

 

Учасники заходу надіслали багато теплих слів та слова подяки організаторам та гостям, котрі подарували всім незабутні митті співпричетності до мистецтва у різних його проявах. Синтез мистецтв об'єднав творчих людей для професійного злету.