Дистанційна робота: виготовлення прикраси для волосся «Бантик» з фоамірану для вихованців гуртка «Маленька Панянка»

Заняття гуртка «Маленька Панянка»

на тему: «Прикраса бантик»

Керівник гуртка

Шведкова Юліанна Володимирівна

 

 

Дорогі діти сьогодні ми будемо створювати модну та сучасну прикрасу для волосся -  власними руками. Сподіваюсь, що вам буде цікаво, а творча робота принесе всім нам задоволення і нові знання.

Ми з Вами продовжимо знайомитись з таки чудовими матеріалами для виготовлення цікавих дизайнерських речей, як  фоаміран.

На минулому занятті ми з вже виготовляли прикрасу з Фоамірану - це був чудовий весняний браслет.

Переглянути роботу ви зможете за цим посиланням: news/459-distantsijna-robota-vesnyanij-braslet-z-fetru-ta-foamiranu-dlya-vikhovantsiv-gurtka-malenka-panyanka

 

ПРАКТИЧНА РОБОТА:

Хто ще не з нами – приєднуйтесь!

 Отже, готуємо всі матеріали для роботи:

 

Тож розпочнемо виготовляти бант:

 

Беремо спершу циркуль та відмічаємо на фоамірані місце де будемо робити перше коло, потім беремо лінійку і циркулем вимірюємо 4 сантиметра, робимо по фоамірану коло, наступний етапом буде вирімяння 3 см на лінійці циркулем та робимо друге коло.

      

 

Далі беремо шматочки фоамірану та складаємо навпіл. Потім перегинаємо кожний складений шматочок и придавлюємо.

Потім вигибаємо пальчиками кожний обрис. Формуємо складку.

 

       

Складаєм шматочок фоамірана який є більш малим, та вкладаємо  в першій. Підклеюємо їх. Потім  з’єднуємо їх між собою та склеюємо теж. Таким чином ми складаємо ніби метелик, але згодом це буде наш бант.

      

Коли все склеюється, ми беремо глітерний фоамеран та відрізаєм полосу довжиною 6 см. Обмотуймо та підклеїмо. Також приклеюємо  бант до резинки. Ще одним шматочком закріплюємо резинку та бант для міцності та для краси.

  

Потім ми беремо пайєтку або намистинку. Знову беремо пістолет, даємо малесеньку краплю клею та кладемо (приклеюємо) декор.

Потім відкладаємо поробку у бік, провітрюємо кімнату, та займаємось невеличкою пальчиковою гімнастикою: стаємо в коло, витягуємо руки і вигибаємо долоньки в різні боки. Потім масажуємо кожний пальчик та дуже швидко відкриваємо і закриваємо наші долоньки. Тепер уявляємо, що перед нам дзеркало. І ми по ньому ставимо долоньки. Потім страхуємо долоньки, ніби на них багато води та повертаємось до столу.

 

Тепер можна прибрати зайвий клей та подивитись, як ця прикраса може виглядати на волоссі.

 Готова робота