Семінар-практикум для заступників директорів закладів позашкільної освіти України

8 жовтня 2019 року педагогічний колектив Будинку дитячої творчості підготував і провів семінар-практикум «Проектна діяльність в закладах позашкільної освіти» для заступників директорів закладів позашкільної освіти України, слухачів курсів підвищення кваліфікації при Національному еколого-натуралістичному центрі.

В програмі семінару взяли участь: Наталія Бухтіярова, методист районного методичного центру Управління освіти ШРДА, яка ознайомила присутніх з «Проектною діяльністю закладів загальної середньої освіти Шевченківського району на 2019-2020 н.р.» і презентувала цікавий проект «Лідерський вікенд» та розповіла про концепцію співпраці педагогів, батьків, учнів - «Шевченківська тріада».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Катерина Дрондіна презентувала роботу закладу «Використання методів проектів у роботі Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва», а керівник хореографічного колективу «Позитив» Анна Костогриз ознайомила присутніх з авторським проектом «Спадщина предків» та провела майстер-клас з українського танцю «Роль рук в традиційному українському танці».
Цікаву тему «Професійне зростання: секрети мотивації, що допоможуть бути ефективним в роботі педагогів» слухачі курсів обговорили з психологом вищої категорії Оленою Черниш.