«Духовне єднання поколінь» - обмін досвідом

28 березня 2017 року Будинок дитячої творчості разом з бібліотекою ім. М. Костомарова, що в Шевченківському районі, в межах програми «Духовне єднання поколінь»  взяли участь у заході на який були запрошені керівники гуртків декоративно-прикладного мистецтва та відвідувачі бібліотек району. Професіонали у сфері «hand made» отримали можливість потрапити на короткі майстер-класи до своїх колег, обмінятися досвідом та продовжити подальшу співпрацю.

 

У гості до бібліотеки завітали творчі педагоги, які навчають дітей та дорослих вишивати хрестиком, бісером та стрічками, ізонитці, бісероплетінню та декупажу, скрапбукінгу та квілінгу, тощо. Педагоги ділилися з колегами тонкощами, як працювати з деревом, папером, різними підручними матеріалами. Кожен учасник мав можливість розповісти про свій досвід, продемонструвати роботи своїх вихованців, яких навчили талановиті професіонали, - керівники гуртків декоративно-вжиткового напрямку.

Крім того, учасники заходу переглянули відеопрезентацію «Виставка рукоділля і хобі. Весна 2017», літературу і періодику «Hand made», підготовлену бібліотекарями.