Майстер-клас для слухачів курсів підвищення кваліфікації, педагогів груп продовженого дня м. Києва при Київському університеті імені Бориса Грінченка.

24 лютого педагоги Будинку дитячої творчості Юрченко Н. А. та Качур Т. В. провели майстер-клас по виготовленню весняних сувенірів та листівок для слухачів курсів підвищення кваліфікації, педагогів груп продовженого дня м. Києва при Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Високий клас майстерності педагога, а саме так в одному з варіантів можна назвати ідею майстер-класу, саме й був відзначений утіленими в життя ознаками інноваційності. Інноваційності не спонтанно-емпіричної, а відзначеної свідомістю свого професійного досвіду, його системною опрацьованністю, вивіреністю до рівня технологічного послідовного алгоритму педагогічних дій, що ведуть до заздалегідь позначеного виховно-освітнього результату.

Отримані практичні знання, методичні розробки та готові вироби слухачі курсів підвищення кваліфікації зможуть застосовувати га практичних заняттях в позакласній та позашкільній роботі.