ВОНИ ПОДАРУВАЛИ НАМ МАЙБУТТЯ…

До Дня вшанування Героїв небесної сотні, 20 лютого 2017 року, Будинок дитячої творчості спільно з бібліотекою  №135 провели для учнів гімназії №172 «Нивки» та читачів бібліотеки зустріч з учасниками Майдану та АТО  Олега  Сокола, Олександра  Лапи, Івана Кришталя та Ірини  з позивним «Незламна»,  волонтером, поетом-бардом Юрієм Поляковим,  матерями Наумовою Інною Сергіївною, Луженко Ніною Іванівною, Лаврененко Марією Іванівною,  сини,  які брали участь у Революції Гідності та загинули в АТО.  На  зустріч були запрошені кандидат  педагогічних наук, старший співробітник  лабораторії  фізичного розвитку та здорового способу життя Інституту виховання Національної академії педагогічних наук Тарасова Тетяна Вікторівна, член Національної спілки журналістів України, заступник головного редактора Всеукраїнської газети «Справи сімейні»,  відома колекціонерка старовинних українських хусток та рушників  Грабовенко Людмила Іванівна; член Національної спілки письменників України, відома українська поетеса Тетяна Василівна Майданович.  

Хвилиною мовчання дорослі і діти вшанували пам'ять загиблих героїв Небесної сотні, які віддали своє життя заради світлого майбутнього нашої України.

До всіх присутніх звернулися  запрошені гості, матері загиблих героїв Майдану та АТО із закликом пам’ятати про те,  що зробили  для нас Герої Небесної Сотні, бути гідними їхнього подвигу. Зворушив всіх присутніх своєю творчістю учасник Майдану та АТО, волонтер, поет-бард Юрій Поляков. Кожен мав можливість доторкнутися до старовинних хусток, рушників, відчути історію неньки України, її тяжку долю, силу і волю до свободи та перемоги. Захід закінчився з надією миру і щасливого майбутнього для нашої Батьківщини.