«ДЕНЬ ЛЕВА» В КИЇВСЬКОМУ ЗООПАРКУ 2017

Тісна та плідна співпраця пов’язує Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва з Київським міським зоопарком. Вже сьомий рік поспіль Будинок дитячої творчості та Київський міський зоопарк проводять спільні заходи: виставки дитячої творчості, конкурси, розважальні програми, екологічні акції, майстер-класи.

 

28 січня 2017 року  в Київському міському зоопарку  відбулося чудове свято «День лева», в якому із задоволенням взяли участь педагоги  і вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва.

Діти гуртків образотворчого мистецтва намалювали малюнки із зображенням лева, виготовили аплікації, які були представлені на виставці у зоопарку під час свята, підготувалися та взяли участь у вікторині, яку проводили  для учасників  свята працівники зоопарку, а також разом із своїми педагогами провели майстер-класи по виготовленню «царя звірів» – Лева для відвідувачів зоопарку та учасників свята.

Свято пройшло весело і цікаво. Навкруги панував гарний настрій, всі отримали задоволення, як діти, так і дорослі.

Дирекція Київського міського зоопарку щиро подякувала вихованцям та педагогам Будинку дитячої творчості за участь у святі «Дні лева» та відзначила їх  солодкими подарунками.