День відкритих дверей в Будинку дитячої творчості

15 вересня 2016 року педагоги і вихованці Будинку дитячої творчості  підготували і провели свято «Щоб у серці Батьківщина жила», присвячене Дню відкритих дверей та початку нового навчального року для учнівської і батьківської громади БДТ, а також учнів навчальних закладів Шевченківського району м. Києва.

В рамках свята була облаштована виставка творчих робіт вихованців Будинку дитячої творчості «З Україною в серці» та проведені майстер-класи для всіх бажаючих: по виготовленню сувенірів, ляльок-мотанок, виробів з бісеру та поробок в техніці оригамі та інші.

 

Родзинкою Дня відкритих дверей став святковий концерт, який підготували вихованці творчих колективів БДТ: Зразкового художнього колективу Театр танцю «Київські барви» вокально-танцювального ансамблю «Гармонія», вокального гуртка «Домінанта» та дефіле вихованців Зразкового художнього колективу «Калейдоскоп майстерності», які продемонстрували вироби з бісеру, зроблені власними руками.

 

На святі були присутні гості: Голова Міжнародної Федерації жінок «За мир в усьому світі» Коцеба Тетяна Юріївна; старший науковий співробітник  лабораторії фізичного розвитку та здорового способу життя, кандидат педагогічних наук Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України Тарасова Тетяна Вікторівна; заступник головного редактора Видавничого дому та Всеукраїнського журналу «Справи сімейні» Грабовенко Людмила Іванівна.

Пані Тарасова Тетяна Вікторівна вручила педагогічному та учнівському колективам БДТ диплом директора IV Міжнародного фестивалю «Тарасове колосся» м. Барселона, Іспанія за вагомий внесок у розвиток співпраці України із закордонним українством, за єднання українських сил у Світі та запросила до участі у наступних фестивалях та конкурсах.