Семінар педагогів-організаторів 16 травня 2016 року

 

«Виховання правової культури у дітей та молоді.

 Незнання законів не звільняє нас від віповідальності.

 Чому так важливо знати свої права та обов’язки?»

 16 травня 2016 року Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва спільно з Районним інформаційним центром (Бібліотекою М.Костомарова) підготували та провели педагогів-організаторів навчальних закладів Шевченківського району семінар-практикум на тему: «Виховання правової культури у дітей та молоді. Незнання законів не звільняє нас від відповідальності. Чому так важливо знати свої права та обов’язки?» Під час якого відбулася презентація «Система правового виховання та культури в гімназії №153 імені О.С.Пушкіна», з якою перед педагогами-організаторами виступила заступник директора з виховної роботи гімназії №153 ім.О.С. Пушкіна Луценко Н. В.

В обговорені теми семінару взяли участь: старший науковий співробітник лабораторії фізичного розвитку та здорового способу життя, кандидат педагогічних наук Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук Тарасова Т.В., яка висвітлила питання правового супроводу адаптації дітей та молоді у соціумі та Саєнко Анна, юрист Громадської організації «ЛА-СТАДА УКРАЇНА» з презентацією «Протидія торгівлі людьми: програма безпечної поведінки»

Отримана інформація дасть можливість педагогам-організаторам донести до учнівської молоді, що потрібно знати їм для того, щоб забезпечити виконання правил безпеки життєдіяльності в любих екстремальних умовах.