Новорічний семінар-педагогів організаторів навчальних закладів Шевченківського району

21 грудня  2015 року  в Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва (Щербакова,18) відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів навчальних закладів району  на тему: «Удосконалення професійної майстерності педагога-організатора шляхом впровадження нових технологій  виховання». (Обмін досвідом).

Педагогічний колектив Будинку дитячої творчості привітав всіх присутніх з Новим наступаючим 2016 роком та Різдвяними святами, а також підготував розважально-ігрову програму «З Новим роком, друзі!», яку провели педагоги Будинку дитячої творчості: культорганізатор Ромась Н. А., методист Юрченко Н.О. та звукорежисер Бурунжіу О.Д.

Під час цієї програми педагоги-організаторами разом з ведучими програми Зимою та Снігуронькою  мали змогу  пограти в масові ігри, поводити хороводи, повідгадувати загадки, які вони зможуть використати в своїй роботі під час проведення Новорічних ранків та свят.

Педагог-організатор, керівник гуртка «Глорія» Будинку дитячої творчості Качуровська І.В.  провела для педагогів-організаторів майстер-клас по виготовленню прикрас, подарунків та вітальних листівок до Новорічних та Різдвяних свят.

Завідуюча організаційно-масовим відділом Будинку дитячої творчості Котеля Т. М. познайомила присутніх з планом роботи районного методоб’єднання педагогів-організаторів на 2016 рік, підвела підсумки роботи за минулий рік, нагородила переможців районного туру інтелектуальних ігор для дітей м. Києва: «Юніор-2015» та «Інтелект-турнір-2015», надала інформацію про проведення районного фестивалю-конкурсу військово-патріотичної пісні «Не владний над подвигом час» та план роботи Будинку дитячої творчості на друге півріччя 2015-2016 навчального року.