«Інтелект-турнір-2015»

20-21 жовтня 2015 року відбувся районний етап міської інтелектуальної гри для школярів міста «Інтелект-турнір-2015».

Організували та провели районний етап гри «Інтелект-турнір-2015» районне управління освіти Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації та Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва.

Арбітрами у грі було компетентне журі у складі: Голова журі – Манчак Людмила Леонідівна – директор Будинку дитячої творчості; члени журі: Москаленко Володимир Анатолійович – провідний спеціаліст районного управління освіти Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації, заступник директора з навчально-виховної роботи Будинку дитячої творчості Дрондіна К.І., завідуюча методичним відділом Будинку дитячої творчості Демчик О.І., методист Будинку дитячої творчості Юрченко Н.О., лауреат Всеукраїнських конкурсів ігрових програм Центру творчості «Шевченківець» Гарбуз В.О.

Свої знання з історії, літератури, мистецтва, міфології, географії, фізики, математики продемонстрували гравці  22-х команд навчальних закладів району.

Переможцями районного етапу гри «Інтелект-турнір-2015» стали:

І місце: команда «Здоров’я нації» СШ №91;

ІІ місце: команда «Ерудит-95» СЗШ №95;

ІІІ місце: команда «Почемучки» СШ №102; 

ІV місце: команди «Розумні друзі» СШ №49 та «Евріка!» СЗШ №163.

Саме ці команди будуть захищати честь Шевченківського району у ІІ-му відбірковому турі міської інтелектуальної гри для школярів міста «Інтелект-турнір -2015», що відбудеться 10 грудня 2015 року в Київському палаці для дітей та юнацтва. Бажаємо командам-переможцям Шевченківського району м. Києва перемоги та успіхів в міському турі інтелектуальної гри для школярів міста «Інтелект-турнір-2015»!

Висловлюємо подяку за допомогу в проведенні районного етапу гри «Інтелект-турнір-2015» адміністрації СЗШ №27 (Директору Івановій О.І).