«Небо над Україною»

  

11 жовтня 2015 року, напередодні Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці – Дня Українського козацтва  в святому, намоленому місці, Києво-Печерській Лаврі, в Музеї книги, відбулася  презентація нового творчого доробку відомої української поетеси Тетяни Майданович, – її поетичної збірки «Небо над Україною», яка підготовлена до друку у серії «Бібліотека українського воїна», що започаткована в           2015 році Міністерством Збройних Сил України.

Презентацію збірки підготували і провели для ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Котеля Т.М.), дитячого театру «Авангард» (керівник Ромась Н.А.) Будинку дитячої творчості Шевченківського району м.Києва.

Книга оспівує віконвічні цінності українського народу: материнську та батьківську любов, братерство і дружбу, подвиги героїв наших трагічних днів – мужніх захисників Батьківщини.

Під час поетичної зустрічі з Тетяною Майданович лунали її поезії, які увійшли до збірки «Небо над Україною» та творчі доробки з книг «Калиновий птах», «Охоронниця слова. Казки та казкові історії».

Поезія Тетяни Василівни – це поезія серця, поезія духу. Це постійний діалог з Богом, в якому срібнотонно звучать сповідально-молитовні інтонації, в ньому Любов, Добро, Надія і Краса! Служіння Україні, людям засобами одухотворенного слова рідної мови!