Свято в Сирецькому парку

12 вересня 2015 року у Сирецькому парку

педагоги та вихованці Будинку дитячої творчості Шевченківського району м.Києва, керівники гуртків: Зразкових художніх колективів «Калейдоскоп майстерності» та «Світлиця» (Башинська Л.М. та Салій Н.І.), гуртків «Креативне рукоділля» (Лукіна К.В.), «Глорія» (Качуровська І.В.), образотвочого мистецтва (Романюк Л.М. ), гуртка з паперопластики (Чиргикало Н.М.), творчих обєднаннь «Дивограй» та «Фантазія» (Волошина-Ясь Г.П. та Качур Т.В.)  взяли участь у дитячому святі, присяченому Дню фізичної культури та спорту та провели майстер-класи для дітей Шевченківського району м.Києва, переселенців із Криму та Сходу України, яке проводила ОСН «Комітет мікрорайону «Сирець-1» та Indoormedia агенство «Balero».

Вихованці творчих колективів: вокально-танцювального ансамблю «Гармонія» та вокального гуртка «Домінанта» підготували для учасників свята концертну програму «З Україною в серці». В ній також взяли участь педагог БДТ з естрадного вокалу, лауреат міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів, золотий голос Херсонщини Рануш Оганян та випускник Київського військогого лійцею імені Івана Богуна, учасник різноманітних пісенних конкурсів Юрій Маленок. Після концерту для дітей була проведена розважально-ігрова програма «Нам весело грати і співати, радість кожному дарувати», яку провели педагоги Волошина-Ясь Г.П. та Мазінова М.Ю.

                Свято вдалося на славу! Діти, батьки, гості, які в цей день завітали до Сирецького парку отримали масу задоволення, настрій у всіх був чудовий, адже готували й проводили його люди небайдужі, справжні майстри своєї справи.

ФОТО