«Новий рік крокує по планеті» у сквері Івана Котляревського для дітей пільгових категорій

https://mail.ukr.net/attach/show/14198409350188320961/3/1%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%20023.jpg

27 грудня 2014 року  Будинок дитячої творчості (вул.Щербакова,18) спільно з відділом культури Шевченкіського району м.Києва підготував та провів новорічну розважальну-ігрову програму «Новий рік крокує по планеті» у сквері Івана Котляревськогодля дітей з малозабезпечених родин, дітей, постраждалих від аварії на ЧАЕС, та дітей із зони АТО та Криму.

 Дід Мороз, Снігуронька та Сніговик, ролі яких виконували вихованці гуртка «Молодіжний клуб» розважали дітей: іграми, конкурсами, вікторинами. А керівник гуртка  Зракового художнього колективу гуртка «Калейдоскоп майстерності» Будинку дитячої творчості Башинська Л.М. провела для всіх бажаючих дітей та дорослих майстер-клас по виготовленню новорічних прекрас з бісеру,  ізонитки, паперопластики та орігамі.

На свято до малюків завітали почесні гості: мер міста Києва                   Кличко В.В. та голова Шевчеківської районної у м. Києві державної адміністрації  Гаряга О.О.

З радісним настроєм діти будуть відпочивати на канікулах та зустрічати Новий рік та Різдво Христове, а створили його вихованці та педагоги Будинку дитячої творчості Шевченківського району.