Новорічне свято «Новий рік крокує по планеті»,

24 грудня 2014 року  вБудинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва (вул.Щербакова, 18) відбулося Новорічне свято «Новий рік крокує по планеті», яке підготували і провели Будинок дитячої творчості і Центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді Шевченківського району м. Києва для дітей з маолозабезпечених родин та дітей з обмеженими можливостями.

На свято до малюків завітали Дід Мороз та Снігуронька, вони з ними грали, співали, танцювали, проводили різноманітні конурси. А вихованці творчих колетивів Будинку дитячої творчості: Зразкового художнього колективу Театр танцю «Київські барви» (керівник Світлана Музика), вокально-танцювального ансамблю «Гармонія» (керівник Лариса Краюхіна), хореографічної студії «Стелла Бамбіні»  (керівник Анастасія Святокум), вокального гуртка «Домінанта» (керівник Марія Стариш), студії естрадно-спортивного танцю «Інфініті» (керівник Марина Мазінова) підготували для дітлахів чудову  новорічну концертну  програму.

 Депутат Київської міської ради VІІ-го скликання Олена Єскіна привітала всіх присутніх з Новорічними та Різдвяними святами, побажала всім веселих зимових канікул, а дітям з малозабезпечених родин та дітям з обмеженими можливостями, якими опікується Центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді подарувала солодкі подарунки та годинники  Київського годинникового заводу «Київська Русь».