Майстер-класи керівників творчих об'єднань Будинку дитячої творчості для слухачів курсів підвищення кваліфікації при КМПУ імені Бориса Грінченка

 

Багато чого я навчився у своїх наставників,

 ще більше – у своїх товаришів,

та найбільше у своїх учнів

Конфуцій

Багаторічна творча співпраця пов'язує  Будинок дитячої творчості з Інститутом післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Однією із ефективних форм такої співпраці є майстер-клас.

Майстер-класи, що проводяться в Будинку дитячої творчості (вул. Щербакова, 18) відрізняються від інших форм трансляції досвіду тим, що в процесі їх проведення йде безпосереднє обговорення запропонованого методичного продукту і пошук творчого вирішення педагогічної проблеми як з боку учасників майстер-класу, так і з боку наших педагогів, що їх проводять.

11.11.2014р. педагоги Будинку дитячої творчості провели майстер – класи для слухачів курсів підвищення кваліфікації, педагогів груп продовженого дня шкіл міста Києва,  при КМПУ імені Бориса Грінченка.

Башинська Л. М.,  керівник зразкового художнього колективу «Калейдоскоп майстерності»,  провела майстер-клас на тему: «Новорічна феєрія» по виготовленню новорічних прикрас та сувенірів з паперу в техніці оригамі, а Недуха Т. А., керівник творчого об’єднання «Райдуга», підготувала та провела майстер-клас на тему: «Диво - лялька» з ниток в техніці макраме.

Проведення таких майстер-класів дає можливість слухачам курсів набути практичних знань та навичок , які вони використовують у своїй подальшій роботі з дітьми.

Закінчилась зустріч в теплій дружній атмосфері за філіжанкою гарячої кави.