"БДТ на зустрріч дітям!" - виїздні зустрічі з учнями навчальних закладів Шевченківського району

 

         Вже стало доброю традицією на початку навчального року  керівники гуртків нашого Будинку дитячої творчості проводять виїздні зустрічі з учнями навчальних закладів Шевченківського району.

На початку вересня саме такі зустрічі з майбутніми гуртківцями відбулися в: СЗШ №27, СШ №73, СЗШ №95,  СЗШ №163,  гімназії №172 «Нивки», СЗШ №175. Під час яких учні шкіл мали змогу познайомитися з  педагогами БДТ, справжніми фахівцями своєї справи: Салій Н.І. (Зразковий художній колектив творчого об'єднання «Світлиця») Башинською Л.М. (Зразковий художній колектив творчого об'єднання «Калейдоскоп майстерності»), Магіровською Л.І. (гурток «Орігамі Плюс»), Качур Т.В. ( гурток «Фантазія»), Мазіновою М.Ю. (хореограічна студія «Інфініті»), Горською Л.О. (дитячий театр «Берегиня»), Стариш М.І. (вокальний гурток «Домінанта») та іншими гуртками, які працюють в Будинку дитячої творчості, здіснивши подорож у чарівну Країну майстрів.

 В рамках місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!» з учнями цих навчальних закладів були проведені  розважально-ігрові програми.Разом з ведучими Волошиною-Ясь А.П. та Недухою Т.А. учні вивчали правила дорожнього руху, відгадували загадки, грали в ігри.

Зустрічі проходили в атмосфері доброти та любові. Діти знайомились з керівниками гуртків, досягеннями та успіхами їхніх вихованців, з великим задоволенням  грали, відгадували загадки, записувались у гуртки.