Конкурс «Віхи української культури. Козацька доба»

Культура козацької доби – одна з найзначущих історичних епох розвитку української культури. Саме така виставка, присвячена цій епосі: «Віхи української культури.Козацька доба», в якій приймав участь колектив Будинку дитячої творчості, проходила в Київському Палаці дітей та юнацтва - в 2013-2014 навчальному році.

Здобуваючи знання про розвиток козацтва, наші педагоги та їх вихованці змогли глибоко зануритись в історію нашої держави.
   Учасниками четвертого етапу проекту стали юні художники та майстри всіх колективів декоративно-прикладного мистецтва Будинку дитячої творчості.
    Протягом року в галереї «Дім Миколи» Київського Палацу дітей та юнацтва експонувалися творчі роботи й дитячі вироби, виконані на високому професійному рівні всіх районів міста Києва.

Змагання було не з легких. Та саме наш творчий колектив було нагороджено спеціальним Дипломом за панно «Засвіт встали козаченьки». Авторами та виконавцями якого були вихованці гуртка декоративно-прикладного  мистецтва «Візерунки»  (керівник Дехтяренко Л. В.) та ТО «Етюд» керівник (Андрієнко Л. С.).

А вихованка ЗХК «Світлиця» Удовенко Оля отримала Подяку.


Вітаємо учасників та переможців!!!!!