«Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні» святковий концерт Центральній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка

 

15 травня 2014 року творчі колективи Будинку дитячої творчості  Шевченківського району (Щербакова,18) в Центральній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка підготували та провели святковий концерт, присвячений Дню Києва та Дню столиці «Тих днів у пам'яті не стерти і сьогодні» для читачів бібіотеки та учнів шкіл мікрорайону.

 

Під час концерту пролунали пісні та вірші про рідний Київ, День Перемоги та українські народні пісні у виконанні солісток вокально-танцювального ансамблю «Гармонія»: Іринки Бородічук, Анастасії Сокири, Марії Ткаченко (керівник Лариса Краюхіна); вихованців гуртка «Молодіжний клуб»: Катерини Соколовської, Ольги Іваниці, Дмитра Щербакова (керівник Тамара Котеля).

 

Дуже сподобався глядачам, які були присутні на концерті,  виступ наймолодшої учасниці концерту Улянки Покрепи, солістки вокально-танцювального ансамблю «Гармонія» , яка подарувала  пісню на слова та музику Наталії Май «Дощик».

 

Порадували своєю творчістю і вихованці  Зракового художнього колетиву Театр танцю «Київські барви» (керівник Світлана Музика, хореографи Анна Нюкіна, Олексій Покрепа) тахореографічної студії «Креатив» (керівник Антоніна Єгорова).

 

Концерт  дуже сподобався глядачам, вони отримали велике задоволення й  пішли з бібліотеки з гарним настроєм.

 

Дирекція бібліотеки подякувала вихованцям Будинку дитячої творчості за гарний і змістовний концерт, відзначила творчі колективи, які брали участь у концерті, грамотами.