Заходи БДТ з нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги...

З нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років Будинок дитячої творчості та учні навчальних закладів Шевченківського району з метою патріотичного виховання провели святкові концерти.

·06 травня 2014 року за запрошенням громадського руху «За майбутнє» в Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 р.р. Зразковий художній колектив Театр танцю «Київські барви» Будинку дитячої творчості та учениця гімназії №48 Катерина Щербатенко взяли участь у акції та святковому концерті «Ми не забудемо вас ніколи», присвячених Дню Перемоги.

·06 травня 2014 рокудля ветеранів, учасників та дітей Великої Вітчизняної війни в шпиталі для ветеранів Великої Вітчизняної війни в Пущі-Водиці вихованці Зразкового художнього колективу Театр танцю «Київські барви» Будинку дитячої творчості, вокально-танцювального ансамблю «Гармонія» та учні навчальних закладів Шевченківського району: ліцею №38 ім. В. Молчанова, СШ №53, СШ №82, СЗШ №163, СЗШ №175 підготували та провели концерт «Вколнімося величним тим рокам…» який пройшов в атмосфері любові, шани і поваги до людей, що відстояли мир для кожного з нас. Ветерани до сліз були зворушені виступами юних артистів.

·07 травня 2014 року в міському Будинку вчителя вихованці вокально-танцювального ансамблю «Гармонія», гуртка «Молодіжний клуб» та учні СШ №82 взяли участь у святковому концерті для ветеранів Великої Вітчизняної війни Шевченківського району.

·08 травня 2014 року в гімназії №172 «Нивки» відбвувся святковий концерт, присвячений Дню Перемоги, який підготували та провели творчі колективи Будинку дитячої творчості Шевченківського району: вокально-танцювальний ансамбль «Гармонія», Зраковий художній колектив Театр танцю «Київські барви», гурток «Молодіжний клуб», вихованцями цих гуртків є учні гімназії. Юні артисти дарували свою любов, теплоту та гарний настрій усім присутнім на концерті, висловлюючи слова вдячності  тим людям, хто подарував нам мир і життя.