Шевченківський березень 2014

Заходи в  Будинку дитячої творчості

з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря

На вшанування пам’яті  Тараса Шевченка в нашому Будинку дитячої творчості  було підготовлено і проведено ряд заходів з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря:

-   виставка малюнків «У вінок Кобзареві»,

-   виховні години «З любов'ю до Великокого Кобзаря»,

-   вікторина «Знавці творів Т.Г. Шевченка».

 

 

Літературно-музична композиція «Шлях до Шечвенка»

в бібліотеці імені Олександра Матросова

 

12.03.2014 року з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря наш Будинок дитячої творчості  підготував і провів літературно-музичну композицію «Шлях до Шечвенка» в бібліотеці імені Олександра Матросова, присвячених цій визначній даті.

 Підготували та провели захід «Шлях до Шечвенка» вихованці гуртка «Молодіжний клуб» ( керівник Котеля Т.М.),  солісти вокально танцювального ансамблю «Гармонія»: Сокира Анастасія, Гусак Діана, Суханова Катерина  (керівник Краюхіна Л.А.), учні спеціалізованої школи №49 Слобода Владислав та Кравченко Єва.

 


«Шевченко і сучасність» семінар для педагогів-організаторів навчальних закладів Шевченківського району.

17 березня 2014 року нашим Будинком дитячої творчості  в Міській бібліотеці для дітей ім. Т. Шевченка з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря було підготовлено і проведено семінар для педагогів-організаторів навчальних закладів Шевченківського району.

Тема семінару «Шевченко і сучасність». В семінарі брали участь Народна артистка України, акторка Національного драматичного театру імені Івана Франка Г.Г. Яблонська та відома українська поетеса, член Національної спілки письменників України, заступник директора, головного редактора видавництва «Криниця» Т.В. Майданович.

 


Захід Будинку дитячої творчості в гімназії №172 «Нивки»

з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря

 

17.03.2014 року на вшанування пам’яті  Тараса Шевченка наш Будинок дитячої творчості  в гімназії №172 «Нивки» підготував і провів літературно-музичну композицію «Шлях до Шевченка».

Захід готували вихованці гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Котеля Т.М.), солісти вокально-танцювального ансамблю «Гармонія»: Сокира Анастасія, Гусак Діана, Суханова Катерина (керівник Краюхіна Л.А.), учні спеціалізованої школи №49 Слобода Владислав та Кравченко Єва. В літературно-музичній композиції прозвучали поезії Т.Г.Шевченка на різних мовах світу, поезії про Великого Кобзаря, пісні про Україну та на вірші Т.Шевченка.

Захід пройшов на піднесенні, і був сповнений любові до Великого пророка Т.Г.Шевченка, України, рідного народу і присвячувався поету, письменнику, художнику Т.Г. Шевченку, Небесній сотні та військовослужбовцям Збройних Сил України.