«КВК ЮІР-2014» та КВК юних пожежних імені Л.П. Телятникова

  Найцінніше, що є у людини –  це її здоров'я і життя. Велику роботу по збереженню життя, здоров'я, дотриманню правил безпеки та життєдіяльності учнів навчальних закладів Шевченківського району проводить Районне управління освіти та наш Будинок дитячої творчості.  

Так 28 лютого 2014 року в спеціалізованій школі №73 відбувся районний етап міського огляду-конкурсу роботи загонів юних інспекторів руху. В ньому взяли активну участь команди СЗШ №175 та СШ №61.  Під час участі в «КВК ЮІР-2014»  команди проявили кмітливість, винахідливість, їм було притаманне почуття гумору. Вони показали, що  добре знають правила дорожнього руху і готові дотримуватися їх, а також готові підтримувати порядок на дорозі. Переможцями у двобої між командами, стали учні СШ №.61 «Жезли напоготові». Саме вони будуть представляти Шевченківський район на міському огляді-конкурсі роботи загонів юних інспекторів руху.

21 березня 2014 року в СЗШ №101 відбувся районний етап міського фестивалю КВК юних пожежних імені Л.П. Телятникова, в яких взяли участь учні  СШ №28, СЗШ №101,СШ №91, СЗШ №70, СЗШ №163. Під час фестивалю команди взяли участь у конкурсах: на кращий твір «Що я знаю про пожежно-рятувальну справу та правила пожежної безпеки?», «Плакат соціальної реклами», авторської пісні та домашніх завдань. Змагання проходили у запеклій боротьбі. З кращої сторони показали себе команди СШ №91 та СШ № 28, саме ці команди будуть представляти Шевченківський район на зональному , другому етапі фестивалю. Але переможених не було. Всі дуже старалися, проявили неабияку кмітливість і винахідливість.

 Адже все те, що продемонстрували учасники районних етапів  огляду-конкурсу роботи загонів юних інспекторів руху та міського фестивалю команд веселих та кмітливих юних пожежних імені Л.П. Телятникова згодиться в житті не тільки учасникам КВК, а всім тим, хто був присутній під час проведення цих заходів.

Висловлюємо щиру подяку дирекції СШ №73, СЗШ №101, Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва в організації  та проведенні цих важливих заходів.