«Молодість і зрілість об'єдналися. Патріотичне виховання нової генерації» - семінар для педагогів-організаторів

17 лютого 2014 року, згідно з планом роботи Районного управління освіти Шевченківського району, Будинок дитячої творчості спільно з ліцеєм №38 імені В. Молчанова підготували та провели семінар для педагогів-організаторів навчальних закладів району на тему: «Молодість і зрілість об'єдналися. Патріотичне виховання нової генерації».

Для учасників семінару була проведена змістовна екскурсія до Музею історії школи-ліцею №38 імені В.Молчанова, яку провели: педагог-організатор Любченко С.А. та  учень 10-Б класу Паламар Сава.

З системою патріотичного виховання в ліцеї всіх присутніх познайомили директор ліцею Козіна І.П. та заступник директора з виховної роботи Хозеєва І.М.

Про військово-спортивний напрямок роботи ліцею доповів викладач з Основ захисту Вітчизни Рожков М.В.

Учні 5-А та  10-Б класів: Носов Микола та Паламар Сава розповіли педагогам-організаторам про шефську роботу з ветеранами.

Педагоги-організатори мали можливість взяти участь у майстер-класі з підготовки лекторських груп учнів на тему: «70-річчя битви під Корсунем-Шевченківським», який підготували і провели вчителі історії та права: Селецька Н.В., Сердюк Н. М., Уніченко І.І.

 Завідуюча організаційно-масовим відділом Будинку дитячої творчості Котеля Т.М. проінформувала про хід підготовки та проведення районного конкурсу військово-патріотичної пісні «Не владний над подвигом час», Всеукраїнського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» та районного гала-концерту «В сім'ї єдиній, в сім'ї вольній, новій».

Завершився семінар прекрасним виступом театральної студії «Прем'єра» ліцею №38 імені В.Молчанова під керівництвом Левчук О.А.

Семінар відбувся на високому науково-методичному рівні, в теплій, дружній та доброзичливій обстановці.

Висловлюємо щиру подяку директору Козіній І.П., заступнику з виховної роботи Хозеєвій І.М., педагогам та учням ліцею №38 імені В.Мочанова, які брали участь у підготовці та проведенні семінару!