Семінар для педагогів-організаторів на тему: «Виховуємо ціннісне ставлення до людей та до себе».

20 січня 2014 року, згідно з планом роботи Районного управління освіти Шевченківського району, Будинок дитячої творчості  (вул. Щербакова, 18)  в Районниму інформаційному центрі «Бібліотека імені М. Костомарова» (вул. Щербакова, 51-В) підготував та провів семінар для педагогів-організаторів на тему: «Виховуємо ціннісне ставлення до людей та до себе».

В своїй доповіді керівник Департаменту психолого-педагогічних досліджень Міжнародної асоціації «Серце під сонцем» Черниш Альона Степанівна висвітлила напрямки роботи по вихованню  ціннісного ставлення до людей, закони та принципи духовності. Провела з педагагомами- організаторами практичні вправи на виявлення негативних рис характеру людини.

Завідуюча організаційно-масовим відділом Будинку дитячої творчості  Котеля Тамара Мефодіївна підвела підсумки роботи метод'єднання педагогів-організаторів навчальних закладів Шевченківського району за  перше півріччя 2013-2014 н.р. та ознайомила з планом роботи на друге півріччя.

Проінформувала про хід підготовки та проведення районного конкурсу військово-патріотичної пісні «Не владний над подвигом час», Всеукраїнського конкурсу дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» та районного  гала-концерту «В сім'ї єдиній,  в сім'ї вольній, новій».