Свято Першого дзвоника на Хрещатику

2.jpg - 3.05 MB         Свято Першого дзвоника на Хрещатику

 Фото

Першого вересня 2013 року на головній вулиці нашої столиці,  Хрещатику, відбулося «Свято творчої дитини» , присвячене Дню знань та святу Першого дзвоника, в якому взяв участь Будинок дитячої творчості                                        (вул. Щербакова, 18).

Під час свята була представлена виставка творчих робіт вихованців Будинку дитячої творчості  «У вінок Кобзареві», присвячена 200-річчю від Дня народження Т.Г.Шевченка.

Досвідчені педагоги: Магіровська Л.І., Башинська Л.М.,                    Тикалович О.С.,  Волошина-Ясь А.П., Качур Т. В., Салій Н.І., Дехтяренко Л.В. провели майстер-класи  з паперопластики, бісероплетіння,  образотворчого та прикладного мистецтва з усіма бажаючими – гостями свята.

Свято пройшло в атмосфері радості та гарного настрою. А створювали їх  веселі, гамірливі клоуни, ролі яких виконували керівники гуртків «Етюд», «Інтелектуал» та «Авангард»: Андрієнко Л.С., Андрієнко А.В.,                     Коваленко С.В. та Боярська Т.О.  Завдяки їм, протягом всього свята на майданчику, де розташувався наш Будинок дитячої творчості,  на майстер-класах  було багато  малюків. Навіть, коли свято підійшло до завершення,  на майданчику юрбилися дітлахи, які разом з керівниками гуртків та  кумедними клоунами продовжували малювати, робити вироби з природнього матеріалу, плести з бісеру.

Свято надовго запам’ятається малюкам, і вони, сподіваємося, завітають до нашого Будинку дитячої творчості, щоб  продовжити займатися в гуртках, майстер-класи які вони відвідали. Адже більшість із них записалися в ці гуртки.

  Чекаємо дітей і батьків на святі, присвяченому початку нового навчального року  «Запрошуємо в коло друзів», яке відбудеться 13 вересня 2013 року о 16.00 в Будинку дитячої творчості Шевченківського району                        (вул. Щербакова, 18).