«Барви надій» районний фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими можливостями

 

08 листопада 2013 року в Національній бібліотеці України для дітей відбувся ХV,ювілейний, районний фестиваль творчості  дітей та молоді  з обмеженими можливостями «Барви надій», який  щорічно  проводить Центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді Шевченківського району спільно  з Будинком дитячої творчості (Щербакова, 18).

Фестиваль пройшов в теплій та доброзичливій атмосфері. Концертну програму фестивалю підготували та провели вихованці гуртка  «Молодіжний клуб», керівник Котеля Тамара Мефодіївна за участювокально-танцювального ансамблю «Гармонія», художній керівник Краюхіна Лариса Анатоліївна та Зразкового художнього колективу Театр танцю «Київські барви», художній керівник  Музика Світлана Петрівна.

Всі учасники фестивалю за участь у конкурсах, в  номінаціях: вокально-хорового та естрадно-інструментального жанру, поезії, виконавчого та танцювального мистецтва, аудіовізуального, образотворчого та декоративно - прикладного мистецтва отримали  подарунки від спонсорів та організаторів ХV  районного фестивалю «Барви надій».